Forum

Лікування безсоння магнітом

Всім привіт. Страждаю від безсоння і тривожності через війну. Снодійні допомагають, але зранку голова квадратна. Лікар порадив процедуру, яка називається транскраніальна магнітна стимуляція. Каже, що це допомагає мозку самому заспокоїтись. Хтось пробував? Чи не шкідливо це для голови? Хочеться почути живі відгуки.

Reply to this topic Share on my timeline

2 Replies

Alex Morgan·

Привіт! Я проходила курс ТМС минулої осені, коли зовсім перестала спати. Можу сказати точно — це безпечно. Там використовуються магнітні поля, такі ж, як в МРТ, тільки слабші і сфокусовані. Транскраніальна магнітна стимуляція < допомагає відновити нормальні ритми мозку. Ось тут детальніше про процедуру https://www.altimed.net/uk/service/transcranialmagneticstimulation/ Ти просто сидиш в кріслі, нічого не болить, трохи клацає прилад. Ефект накопичувальний: десь на 5-й сеанс я вперше заснула сама без таблеток. Голова стала ясна, тривога відступила. Це чудова альтернатива хімії, особливо якщо треба працювати головою. Спробуй, це того варте.

Meep Foxis·

Дякую за заспокоєння! Дуже важливо було почути, що голова потім ясна, бо від таблеток я як у тумані. Якщо це допоможе спати самій, то я готова пробувати. Піду записуватись на консультацію.